Каськів обіцяє відшкодувати державі збитки незалежно від рішення суду

Каськів обіцяє відшкодувати державі збитки незалежно від рішення суду

Укрінформ
Колишній голова Держкомінвестпроекту Владислав Каськів обіцяє відшкодувати завдані державі збитки незалежно від рішення суду.

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Для того, щоб припинити спекуляції щодо збитків державі, вирішив їх відшкодувати незалежно від кінцевого рішення суду. З цих же причин вирішив самостійно оплатити переліт", - написав він.

Каськів підкреслив, що добровільно повернувся в Україну. "Ще 18 вересня я звернувся до Республіки Панама з проханням надати згоду добровільно приїхати в Україну. 27 жовтня Верховний суд Панами задовольнив моє прохання, зафіксувавши невідкличні міжнародні гарантії України не висувати додаткових звинувачень", - зауважив Каськів.

Він наголосив, що його повернення відбулося у повній відповідності до передбачених міжнародним законодавством і законами України процедур, враховуючи його добровільний характер.

Читайте також: Суд відпустив Каськіва під заставу 160 тисяч

Як повідомляв Укрінформ, Каськіва екстрадували в Україну із Панами. У середу, 1 листопада, Печерський районний суд обрав для Каськіва запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 160 тис. грн.

Екс-голову Держінвестпроекту підозрюють у розкраданні в 2012-2013 роках 7,5 млн грн державних коштів за укладеним договором про надання фіктивних рекламних послуг з ТОВ "Глорія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-