"Рюкзаки Авакова": суд чекає клопотання САП

Укрінформ
До Солом`янського райсуду ще не надійшли клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжних заходів фігурантам справи про закупівлю "рюкзаків Авакова".

Про це повідомили в коментарі Укрінформу у кримінальній канцелярії Солом`янського райсуду.

"До суду ще не надійшли матеріали, тому справа не призначена до розгляду", - зазначила працівниця суду.

При цьому вона додала, що, скоріше за все,  розгляд клопотання про обрання запобіжних заходів фігурантам кримінальної справи відбудеться у приміщенні суду за адресою:  Вознесенський узвіз, 10 б. Це пов`язано з тим, що у приміщенні суду по вул. Полковника Шутова, 1 наразі немає працюючих суддів.

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури здійснили низку обшуків, в результаті яких за підозрою у розтраті понад 14 млн грн затримали трьох осіб.

Читайте також: МВС вважає дії НАБУ політичними, а не юридично обгрунтованими - заява

Згодом з'явилася інформація про те, що НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра, а також екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. Прес-служба НАБУ підтвердила інформацію про обшуки в сина Авакова, які проводилися у рамках розслідування щодо рюкзаків, які МВС закупило наприкінці 2014 - початку 2015 рр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-