Тетерук вважає теракт у Києві занадто непрофесійним для спецслужб РФ

Тетерук вважає теракт у Києві занадто непрофесійним для спецслужб РФ

Укрінформ
Народний депутат Андрій Тетерук вважає малоймовірним російський слід у вибуху на Солом'янці через непрофесіоналізм тих, хто його здійснив.

Про це він сказав кореспондентові Укрінформу.

«Ми будемо вимагати чіткого розслідування стосовно того, хто є замовником і виконавцем. Однак моя персональна думка..., якщо ми бачили спецоперації, проведені Росією, то вони були виключно професійно підготовлені, й потерпілими були саме об'єкти атаки», - сказав Тетерук.

Він зауважив, що це є його особистою персональною думкою, а не думкою «Народного фронту».

За його словами, організатори вибуху біля телеканалу «Еспресо» діяли непрофесійно, постраждали абсолютно безневинні люди. «На мою думку, тут йдеться не про професіональне виконання, тут робота м'ясника, який хотів, щоб був резонанс і кривава трагедія», - сказав Тетерук.

Читайте також: Теракт у Києві: кримінолог вважає "абсолютно логічним" замах на Морміля

Водночас він зауважив, що треба дочекатись офіційної позиції правоохоронних органів.

Як повідомлялося, 25 жовтня, приблизно о 22:00, в Солом'янському районі Києва стався вибух, внаслідок якого загинули двоє людей - колишній співробітник юридичного департаменту Міністерства внутрішніх справ України Михайло Морміль та охоронець народного депутата Ігоря Мосійчука Руслан Кушнір. Мосійчук заявив, що це був замах на його життя, а замовником могли бути спецслужби Росії.

26 жовтня розпочато досудовe розслідування кримінального провадження за фактом тeрористичного акту. Основними версіями слідства є: замах на вбивство нардепа Мосійчука, організований спецслужбами РФ, політична діяльність Мосійчука та особисті мотиви щодо нього. Проте слідство розглядає й інші версії. Серед них - і те, що мішенню міг бути хтось із постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-