Біля Ради зібралися півтисячі мітингувальників

Біля Ради зібралися півтисячі мітингувальників

Укрінформ
Протестувальники під Верховною Радою, які вимагають змін правил виборів до парламенту, скасування депутатської недоторканності та створення антикорупційного суду, розбили наметове містечко біля будівлі Ради.

Про це повідомляє з місця події кореспондент Укрінформу.

Близько 20 армійських польових наметів встановлені  прямо перед будівлею Ради на вулиці Грушевського. Ще близько 15 таких великих наметів встановлено поруч на території Маріїнського парку, що прилягає до площі Конституції, також тут поставлено близько 20 невеликих туристичних наметів без видимих ознак проживання в них.

Станом на 9.50 коло наметів спостерігалося близько півтисячі мітингувальників. Частина з них снідала біля великої польової кухні, встановленої на вулиці Грушевського. 

Читайте також: Поліція не допустить силових протистоянь у центрі Києва - Князєв

Зона мітингу огороджена металевими решітками з контролем правоохоронців поруч. На території мітингу можна зайти з обох боків вулиці Грушевського через два входи, на яких поліцейські перевіряють вміст сумок.

Рух для автомобілів вулицею Грушевського відкритий. Також частково працює автомобільний рух вулицею Інститутською. Вхід на Банкову з Інститутської огороджений шеренгою правоохоронців.

Біля виходу з метро "Хрещатик" на вулицю Інститутська спостерігалися декілька сот людей, які гуртувалися групами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-