На обліку у столичній службі зайнятості перебуває 536 військовослужбовців

На обліку у столичній службі зайнятості перебуває 536 військовослужбовців

Укрінформ
У Київському міському центрі зайнятості 12 жовтня відбувся День військовослужбовця з нагоди «Дня захисника України», в якому взяли участь представники громадських організацій, роботодавці та учасники АТО. 

Про це Укрінформу повідомили у Київському міському центрі зайнятості (КМЦЗ). 

"Ми раді вітати вас у стінах Київського міського центру зайнятості. Це наша повсякденна робота допомагати воїнам АТО словом та ділом. Сподіваємось, що сьогоднішня зустріч буде для Вас корисною, інформативною, що Ви знайдете для себе друзів, партнерів для спільної роботи або обміну думок», - зазначив директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич.

Як зазначається, захід відбувся у форматі вільного спілкування з метою - формування активної життєвої позиції та установки у військовослужбовців-учасників АТО, щодо перспектив професійної самореалізації та кар'єрного зростання.

Також під час заходу виступили ветерани АТО Олександр Морозов та Володимир Шевченко, які відкрили власну справу. Вони розповіли про свій життєвий шлях, про те, як йшли до своєї мрії, та про психологічну роботу над собою після пережитого.

"Після проходження служби я повернувся до дому і вирішив втілити в життя свою мрію про власну справу. Якщо у вас є якісь ідеї, вам потрібно намагатися, пробувати, відтворювати, потрібно взяти себе в руки, не зациклюватися на тому, що було. Люди, які пройшли війну, вони є набагато сильнішими, витривалішими, життєздатнішими в міру всіх навичок, які здобули там, в бізнесі це досить великий плюс!", - зазначив Морозов, який також є власником компанії "Clean shot" (Чистий постріл).

"У нас у всіх є велика перевага, у нас у всіх є стресостійкість. Ми звикли вирішувати нерозв'язані завдання. Наше внутрішнє вміння, його немає практично ні в кого, хто не пройшов війну, воно є у волонтерів, воно є у переселенців, у людей, які пережили стресову ситуацію. Дуже важливо бути відповідальними, ви навіть не уявляєте, на скільки на ринку праці затребувані відповідальні люди» - додав Шевченко - власник компанії «Ветерано Кава». 

Читайте також: Життя після АТО. Як "соціальна апітерапія" допомагає колишнім бійцям втілювати в життя бізнес-ідеї

На заході пройшла презентація громадської організації "Центр надання практичної допомоги захисникам України" за ініціативи Андрія Мацоли «AXIOS» та роботодавців - Управління поліції охорони в м. Києві Печерського району, Група 4 Секурітас ЛТД, ТОВ «Охоронна фірма «Ескалада»», Державна прикордонна служба України, Полк поліції особливого призначення № 2 Головного управління Нацполіції, підприємство «Твій час», які розповідали про свою організацію та надали інформацію про вакансії. 

Після заходу відбулося вільне спілкування, в якому взяли участь близько 30 учасників АТО та фахівці представлених організацій. 

Зокрема, як зазначили у КМЦЗ, станом на 1 жовтня цього року на обліку у столичній службі зайнятості перебуває 536 військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-