За конфісковані в

За конфісковані в "Сім'ї" гроші цьогоріч збудують 100 гуртожитків - Президент

Фото, відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко прогнозує побудову понад 100 житлових комплексів підвищеної комфортності для військовослужбовців-контрактників вже у 2017 році.

Про це він сказав під час презентації у Міноборони житлової програми для військовослужбовців, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це буде абсолютно нова якість, європейська якість, якість, яка забезпечується стандартами НАТО. Наголошую на тому, що більше 100 комплексів буде побудовано вже в цьому році", - зазначив Президент.

За його словами такі гуртожитки будуються за конфісковані у попередньої влади кошти.

"Коли ми вносили зміни до бюджету поточного року за рахунок коштів від конфіскацій, які були проведені зусиллями генпрокурора, то на забезпечення побудови у цьому році гуртожитків підвищеної комфортності для військослужбовців-контрактників спрямували 1 мільярд гривень. І ці кошти спецфонду переходять на наступний рік", - сказав Порошенко.

У бюджеті наступного року також буде передбачено кошти для фінансування цієї програми. "Ми орієнтуємося у межах 100 гуртожитків у 2017 році, така сама цифра буде передбачена у 2018 році", - додав глава держави.      

Читайте також: Порошенко: Руки повідрубую тим, хто крастиме в армії

Порошенко оглянув гуртожиток для контрактників/ Фото прес-служби Президента

Президент також подякував волонтерам, які сприяли створенню нових житлових умов для контрактників.

"Це вже називається не казарма, це вже називається гуртожиток для контрактників, до того ж підвищеної комфортності. Хочу наголосити на тому, що 5 ліжок у кімнаті - це максимальна завантаженість", - сказав він.

У свою чергу міністр оборони Степан Полторак зауважив, що є можливість наступного року побудувати таких гуртожитків для понад 22 тисяч особового складу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-