Bigus.info вимагає вибачень від

Bigus.info вимагає вибачень від "Батьківщини" за образу журналістки

Укрінформ
Журналісти проекту Bihus.info, що створює програму "Наші гроші з Денисом Бігусом" для "24 каналу", вимагають від голови Київської обласної організації партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Констянтина Бондарєва і голови партії Юлії Тимошенко публічних вибачень за образу їхньої колеги.

Про це йдеться в повідомленні проекту на сторінці у Facebook.

"Ми вимагаємо від керівника Київського обласного осередку партії "Батьківщина" та екс-нардепа Костянтина Бондарєва, а також керівництва партії публічного вибачення за приниження честі та гідності журналістки Мар’яни Мотрунич", - зазначається в повідомленні.

За інформацією "Bihus.info", журналістка направила запит на інформацію, проте у відповідь Бондарєв зателефонував їй з образами.

"Крім образ, які були зафіксовані в телефонній розмові і показані в сюжеті, Костянтин Бондарєв принижував гідність журналістки і погрожував їй в смс-повідомленнях", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: А якщо президентом стане Тимошенко? Чи Рабинович?

Команда проекту вимагає вибачень, а у разі відсутності реакції на звернення упродовж тижня має намір звернутися до суду - "для захисту честі і гідності наших журналістів".

10 жовтня у програмі "Наші гроші з Денисом Бігусом" оприлюднено інформацію про те, що лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко внесла в декларацію доходи чоловіка у розмірі 2,4 млн грн від кіпрської компанії "Diafox Consulting Limited", на яку в Україні начебто оформлена мережа ломбардів "Дешева готівка". У журналістському розслідуванні йшлося про те, що офіс фірми розміщується у будівлі Київського обласного відділення "Батьківщини", яку очолює колишній народний депутат Костянтин Бондарєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-