Сьогодні ДПСУ з’ясує, як двоє прикордонників “потрапили в руки” ФСБ

Сьогодні ДПСУ з’ясує, як двоє прикордонників “потрапили в руки” ФСБ

Укрінформ
Зустріч між представниками прикордонних відомств України та РФ стосовно двох затриманих українських прикордонників відбудеться у Брянську, де стався інцидент.

Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Зустріч буде проведена на тій ділянці, де це сталося. Там будуть тільки представники ДПСУ та представники Прикордонної служби ФСБ Росії. Будемо обговорювати, яким чином наші прикордонники потрапили в руки російських прикордонників. Нам цікава позиція Росії щодо того, яким вони бачать майбутнє цієї ситуації і як вони будуть її вирішувати", - сказав він.

За словами Слободяна, українська сторона опрацьовує основні версії події. Про те, де перебувають затримані українські прикордонники, наразі невідомо.

Раніше, Олег Слободян повідомив, що зустріч із російською стороною щодо затриманих українських прикордонників, яка допоможе розібратися, що сталося на кордоні, має відбутися 9 жовтня.

Читайте також: Зникнення прикордонників на Сумщині: прокуратура відкрила справу

Як повідомлялося, 3 жовтня двоє офіцерів відділу прикордонної служби "Зноб-Новгородське" Сумського прикордонного загону здійснювали моніторинг ділянки державного кордону, коли зв'язок з ними перервався. Обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження. Пізніше російська сторона офіційно підтвердила затримання військовослужбовців на кордоні Сумської області. До затриманих не допускали українського консула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-