Тетерук дав Семенченку стусана, коли виносив із зали ВР димову шашку

Тетерук дав Семенченку стусана, коли виносив із зали ВР димову шашку

Відео
Укрінформ
Андрій Тетерук (фракція “Народний фронт”), виносячи димову шашку з сесійної зали Ради, дав стусана Семена Семенченка (фракція “Самопоміч”). 

Відповідне відео інциденту опубліковано на каналі “Народного фронту” у YouTube.

На відео, зокрема, видно, як народний депутат Семен Семенченко відходить від місця, де була запалена димова шашка. Побачивши запалену шашку, Тетерук підбіг до неї, підхопив і, вибігаючи з нею із зали, дав сильного стусана Семенченку.  Той намагався відповісти, ала "схибив".

Разом з тим на YouTube-каналі "Правди" розміщений відеоролик, де нардепи Левченко і Семенченко вдвох палять димову шашку в туалеті Верховної Ради.

Як повідомляв Укрінформ, при ухваленні Верховною Радою законопроекту №7163 про визнання Росії країною-агресором позафракційний депутат Юрій Левченко намагався заблокувати виступи з трибуни парламенту. Потім у куті сесійної зали запалили димову шашку. Згодом Левченко заявив з трибуни, що він бере на себе відповідальність за кинуту шашку.

Читайте також: Шкіряк сказав, кого питати, як нардепи проносять до Ради заборонене

Після інциденту радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив журналістам у кулуарах Ради, що димову шашку кинув не Левченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-