Гройсмана не влаштовують темпи будівництва Охматдиту: дав завдання МОЗ

Гройсмана не влаштовують темпи будівництва Охматдиту: дав завдання МОЗ

Укрінформ
Перша черга нового комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" має бути здана в експлуатацію якнайшвидше, а Міністерство охорони здоров'я повинно усунути будь-які причини затримок робіт. 

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час наради з питань стану будівництва лікарні за участю керівництва Міністерства охорони здоров'я, правоохоронних органів, представників компаній-підрядників та постачальників обладнання, громадських організацій, інформує Урядовий портал

«Рік тому я чітко дав завдання, щоб ми розблокували будівництво Охматдиту, яке тягнеться вже багато років, і якнайшвидше його завершили. Я знайшов можливості фінансування, ми розблокували все, що заважало розпочати цю роботу. Нещодавно я відвідував лікарню, щоб оцінити хід робіт... Розпочався жовтень, і, на жаль, маю сказати, що поки що темпи прогресу по Охматдиту мене не влаштовують», - сказав Гройсман.

Він підкреслив, що жодних об'єктивних причин для затримок немає, натомість є бюрократичні зволікання, які мають бути негайно усунуті.

Читайте також: Колективу Охматдиту представили нового головлікаря

«Йдеться про життя і здоров'я дітей. Тому, якщо бачите якусь недолугість, працюйте 24 години на добу, щоб рішення було. Моя ціль - завершення будівництва в означений термін - не пізніше кінця 2017 року», - підкреслив глава уряду, звертаючись до посадовців МОЗу і представників підрядної організації. 

За його словами, після завершення будівельних робіт керівництво Охмадиту має якнайшвидше завершити всі необхідні процедури, щоб ввести першу чергу лікарні в експлуатацію, і вона змогла нарешті приймати пацієнтів.

Гройсман також дав доручення розпочинати невдовзі процедури запуску добудови другої черги лікарні. 

«Для нас це справа честі - повністю побудувати весь комплекс лікарні. Це питання здоров'я наших дітей, це можливість для них лікуватися вдома, а не їздити по закордонах», - сказав Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-