Колективу Охматдиту представили нового головлікаря

Колективу Охматдиту представили нового головлікаря

Укрінформ
У середу, 9 серпня, колективу Національної дитячої спеціалізованої лікарні Охматдит представили нового головного лікаря Ірину Садов'як.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Це перший прецедент, коли головного лікаря не призначають, а обирає комісія на відкритому конкурсі", - сказав на представленні заступник міністра охорони здоров'я Олександр Лінчевський. 

В свою чергу новий керівник Охматдиту зазначила, що серед першочергових завдань вбачає налагодження обліку лікарських засобів, реєстру пацієнтів, проведення деяких структурних змін, зокрема про налагодження роботи приймальними відділеннями, збереження відділень, які надають унікальні послуги.

Садов'як наголосила, що основним в лікарні є пацієнт, і пообіцяла прислухатися до пропозицій співробітників і спільно приймати рішення стосовно розвитку лікарні. Вона висловила сподівання, що спільно з фахівцями лікарні вдасться змінити "правила гри в лікарні" для того, щоб Охматдит не згадували в контексті хабарництва.

Ірину Садов'як було обрано у травні на відкритому конкурсі серед 10 кандидатів конкурсною комісією з представників МОЗ, громадськості, опікунської ради Охматдиту.

Читайте також: Гройсман анонсував відкриття корпусу “Охматдиту”: Діти не можуть чекати

Як повідомлялося, конкурс було оголошено вдруге. Під час першого конкурсу члени комісії не обрали переможцем жодного з кандидатів.

До цього часу Садов'як 13 років очолювала центральну районну лікарню у Коломиї. Керувала колективом у 3000 працівників. 

Садов'як має медичну освіту, працювала в галузі охорони материнства і дитинства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-