Полторак: Результати співпраці з Польщею буде видно вже найближчим часом

Полторак: Результати співпраці з Польщею буде видно вже найближчим часом

Укрінформ
Україна і Польща дуже тісно співпрацюють у військовій сфері, зокрема у галузі військово-промислового комплексу (ВПК), результати чого буде видно вже найближчим часом.

Про це в ексклюзивному коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив у Любліні міністр оборони України Степан Полторак. 

“На сьогодні у нас склалися дружні взаємовідносини з Польщею практично по всіх напрямах. У нас дуже динамічно розвивається співпраця у сфері військово-промислового комплексу. Йдеться про сумісну розробку оснащення, озброєння, ми працюємо в цьому напрямку, і думаю, що результати співпраці ми побачимо вже найближчим часом”, - підкреслив Полторак.

Він додав, що між обома країнами панує згода у питаннях розробки та виготовлення озброєння, відтак — щодо створення підприємств як в Україні, так і в Польщі.

Читайте також: Україна, Польща і Литва підписали угоду про ЛитПолУкрбриг

За його словами, співпраця відбувається “дуже динамічно”. Утім, міністр не захотів повідомити, про розробку якого конкретно озброєння йдеться.

Полторак також звернув увагу, що в Україні на сьогодні працюють 48 польських військових інспекторів, у нього особисто - стратегічний радник, який допомагає реформувати Збройні сили України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-