Осінній призов: на строкову службу візьмуть майже 10,5 тисяч юнаків

Осінній призов: на строкову службу візьмуть майже 10,5 тисяч юнаків

Укрінформ
У межах осінньої призовної кампанії на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань планується призвати 10460 юнаків, яким виповнилося 20 років та які не досягли 27-річного віку.

Про це заявив під час брифінгу в Києві начальник Головного управління персоналу - заступник начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Артур Артеменко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2017 року №44 та Розпорядження Кабінету міністрів України від 20 вересня 2017 року №660 на укомплектування Збройних Сил України та інших військових формувань планується призвати та направити 10460 юнаків, яким виповнилося 20 років та які не досягли 27-річного віку», - сказав він.

Читайте також: Росія хоче призвати до свого війська понад 2 тисячі кримчан

Генерал уточнив, що до лав Збройних Сил України планується призвати 6360 осіб, до Національної гвардії - 3500 осіб, до Державної спеціальної служби транспорту - 600 осіб. 

Призовні комісії розпочали роботу 2 жовтня і завершать її 30 листопада 2017 року.

Формування команд молодого поповнення на збірних пунктах, їх відправку до військових частин ЗСУ та інших військових формувань заплановано провести у період з 3 жовтня по 28 листопада 2017 року.

Відправлення молодого поповнення для укомплектування ЗСУ здійснюватиметься виключно через навчальні центри Збройних Сил України. Призвані військовослужбовці строкової військової служби до участі в АТО не залучаються, запевнив генерал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-