Загибель цивільного під час навчань на Запоріжжі кваліфікували як умисне вбивство

Загибель цивільного під час навчань на Запоріжжі кваліфікували як умисне вбивство

Укрінформ
Загибель цивільної особи під час військових навчань у Запорізькій області кваліфіковано за статтею "умисне вбивство".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі військової прокуратури Східного регіону України.

«За даним фактом Пологівським відділенням поліції Головного управління Нацполіції у Запорізькій області порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство - ред.). Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура Запорізького військового гарнізону Східного регіону України», -  повідомили у прес-службі.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер вранці на Запоріжжі, у районі, де відбуваються військові навчання, загинула цивільна особа.

Читайте також: Під час навчань у Запорізькій області загинув цивільний – Міноборони

Згідно з повідомленням Оперативного командування "Схід" Збройних сил України у Фейсбуці, загибель цивільної особи сталася через необережне поводження зі зброєю.

За неофіційними даними, повідомлення про стрілянину, внаслідок якої загинув мешканець Пологівського району Запорізької області 1967 року народження, правоохоронці отримали від жителів одного з населених пунктів Пологівського району. Правоохоронці знайшли біля залишеної оселі місцевого мешканця з вогнепальними пораненнями, від яких він помер, не приходячи до тями. Військові, яких бачили у місці трагедії, з місця події нібито зникли, але в подальшому були затримані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-