Спостерігачі ОБСЄ моніторять ситуацію навколо Калинівки - Хуг

Спостерігачі ОБСЄ моніторять ситуацію навколо Калинівки - Хуг

Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ має команду у безпосередній близькості від Калинівки на Вінниччині, звіти спостережень будуть опубліковані на сайті місії. 

Про це заявив у четвер на брифінгу у Києві перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є моніторингова команда у безпосередній близькості від місця, де пролунали вибухи, і спостереження нашої команди будуть висвітлені у наших звітах, які будуть опубліковані на нашому веб-сайті трьома мовами", - відповів Хуг на запитання, чи відслідковує СММ ОБСЄ ситуацію з вибухами у Калинівці.

Читайте також: Вибух у Калинівці: слідство не виявило диверсійних груп - Матіос

Як повідомлялося, 26 вересня на складах озброєння військової частини, дислокованої в Калинівці Вінницької області, спалахнула пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. З Калинівки і прилеглих сіл евакуйовано близько 30 тисяч людей. Рятувальники також ліквідували займання 4 житлових будинків внаслідок влучення боєприпасів.

За даним фактом військова прокуратура Центрального регіону внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 113 Кримінального кодексу (диверсія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-