Луценко сам взявся за підозру Довгому, бо не дочекався підпису Холодницького

Луценко сам взявся за підозру Довгому, бо не дочекався підпису Холодницького

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко сам підписав підозру нардепу Олесю Довгому, бо не дочекався підпису керівника  Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. 

Про це повідомила у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Чекав підпису САП. Не дочекався. Взяв і зробив", - процитувала вона Луценка.

Читайте також: У Довгого запевняють: нардеп не тікав із України

Сарган додала, що генпрокурор підписав підозру народному депутату Довгому, оскільки він був єдиним, "кому не була вручена підозра після розгляду подання на зняття депутатської недоторканності у стінах ВР ще на початку липня".

Як відомо, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з 5 народних депутатів - Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата та Максима Полякова. 29 червня внесено аналогічне подання щодо народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна.

4 липня регламентний комітет Верховної Ради знайшов "істотні недоліки" у поданні ГПУ на зняття недоторканості з Довгого.

За словами голови комітету Павла Пинзеника, комітет передасть це рішення голові Верховної Ради Андрію Парубію, аби вже парламент визначав, чи дозволяти притягнення до відповідальності Довгого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-