В Охендовського не знайшли маєток, який показали ЗМІ - Холодницький

В Охендовського не знайшли маєток, який показали ЗМІ - Холодницький

Укрінформ
Слідчі не змогли довести наявність у голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського маєтка, про який повідомляли у засобах масової інформації.

Про це повідомив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ефірі телепрограми "Право на владу", інформує ТСН.

"Коли ми оголосили підозру, перше, що ми почали робити, - це шукати цей маєток і доводити, що він належить цій людині. Гарна картинка в передачах, але слідство прокурорам доказів, що цей маєток належить Охендовському, не надало", - сказав Холодницький.

За словами керівника САП, кримінальне провадження стосовно Охендовського досі призупинене.

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура перевіряє можливе отримання главою ЦВК Охендовским грошей з так званої чорної каси Партії регіонів.

Читайте також: Слідство у справі Охендовського зупинили - чекають відповідей від інопартнерів

13 грудня 2016 року Охендовському вручили повідомлення про підозру. Це сталося в аеропорту "Бориспіль", куди керівник ЦВК прилетів з Киргизстану після спостереження за виборами та референдумом.

2 березня Печерський суд скасував постанову слідчого ГПУ і зобов'язав його визнати Охендовського потерпілим. Проте вже через місяць ГПУ закрила провадження щодо можливого незаконного притягнення Охендовського до кримінальної відповідальності детективами НАБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-