Борги по зарплаті лікарям погасять до кінця року - МОЗ

Борги по зарплаті лікарям погасять до кінця року - МОЗ

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я підготувало проект розподілу резерву медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2017 році, що дозволить погасити заборгованість перед медиками до кінця року.

Про це йшлося на зустрічі віце-прем'єр-міністра Павла Розенко, керівництва МОЗ та заступника голови комітету ВР з питань охорони здоров'я Ірини Сисоєнко з представниками профспілки працівників охорони здоров'я, повідомляє прес-служба МОЗ. 

"Заборгованість медикам буде погашена повністю до кінця року... МОЗ України підготувало проект розпорядження Кабінету міністрів України "Про розподіл резерву медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2017 році", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мета розпорядження – запобігти виникненню заборгованості із виплати заробітної плати працівникам закладів охорони здоров'я, а також надання належної медичної допомоги хворим на хронічну ниркову недостатність методом гемодіалізу та хворим на цукровий і нецукровий діабет.

Читайте також: Супрун каже, що лікарів підбурюють на акції протесту

Відповідно до наданої структурними підрозділами з питань охорони здоров'я обласних та Київської міської державних адміністрацій інформації, незабезпеченість комунальних закладів охорони здоров'я фондом оплати праці з нарахуваннями на 2017 рік становить 2,8 млрд гривень.

Проект розпорядження буде оперативно ухвалено на одному з чергових засідань уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-