Порошенко: Країна триматиме кулаки за українську команду на

Порошенко: Країна триматиме кулаки за українську команду на "Іграх нескорених"

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що після візиту до Нью-Йорка на засідання Генасамблеї та Радбезу ООН візьме участь у церемонії відкриття змагань "Ігор нескорених" у Торонто.

Про це він сказав у Києві під час відвідання тренування представників національної збірної команди України для участі у цих змаганнях, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Одразу після Нью-Йорка ми їдемо в Торонто, і в Торонто, я думаю, що візьму участь 22 (вересня - ред.) у відкритті (Ігор нескорених - ред.)", - сказав глава держави.

Водночас він зазначив, що його представники, а також представники уряду будуть з українською командою постійно аж до завершення змагань.

Президент також наголосив, що вся Україна "триматиме кулаки" за українську команду, й висловив сподівання, що учасники "Ігор нескорених" стануть таким ж популярними, як брати Клички чи боксер Олександр Усик.

"Ви є зразком, який дає приклад, дає надію, надихає на подальші успіхи", - підкреслив Порошенко, звертаючись до представників української команди в "Іграх нескорених".

Як повідомлялося, 18-21 вересня Президент України здійснить візит до Сполучених Штатів Америки, в рамках якого візьме участь у засіданні Генасамблеї ООН.

"Ігри нескорених" (Invictus Games) – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов'язку. Засновані британським принцом Гаррі.

Зустріч Президента з українськими ветеранами - учасниками змагань "Invictus Games"/ Фото: Євген Любімов

Перші Ігри відбулися 2014 року в Лондоні. У 2016 році Ігри нескорених пройшли в Орландо (США), а у 2017 року військові спортсмени зустрінуться в Торонто. Турнір пройде з 24 по 30 вересня, участь в ньому візьмуть понад 550 поранених бійців з 17 країн, що змагатимуться у 12 адаптивних спортивних дисциплінах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-