Саакашвілі підписав адмінпротокол із запереченнями і доповненнями

Саакашвілі підписав адмінпротокол із запереченнями і доповненнями

Укрінформ
Саакашвілі підписав адмінпротокол, вручений йому Держприкордонслужбою лише після того, як його адвокати внесли до документа свої заперечення і доповнення.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У протоколі, який намагалися вручити Саакашвілі спочатку, не було низки позицій, зокрема щодо місця роботи, паспортних даних тощо”, - зазначив один з адвокатів Саакашвілі Назар Кульчицький.

У Львові Міхеїлу Саакашвілі вручили протокол про незаконний перетин кордону / Фото: Маркіян Лисейко, Укрінформ

Адвокати також внесли до протоколу заперечення про те, що не було порушення кордону, а лише дії, викликані необхідністю порятунку людей у зв’язку з повідомленням про замінування КПП “Шегині”.

За словами адвоката, процедура вручення адмінпротоколу мала бути здійснена протягом трьох годин, а відбулася тільки сьогодні.

Читайте також: Саакашвілі заявив, що не об'єднуватиметься із жодними політсилами

На 18 вересня у Мостиському райсуді Львівської області призначене судове засідання у справі Саакашвілі. Останній запевнив, що прибуде в суд, незалежно від того, де перебуватиме в цей час.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня Міхеїл Саакашвілі прибув до України, разом із кількома народними депутатами перетнувши державний кордон у пункті пропуску "Шегині".

Нацполіція відкрила провадження щодо прориву держкордону Саакашвілі та депутатами за двома статтями - про незаконне переправлення через державний кордон України і опір правоохоронцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-