ДПСУ заявляє про масове порушення держкордону, травмовані правоохоронці

ДПСУ заявляє про масове порушення держкордону, травмовані правоохоронці

Фото
Укрінформ
Державна прикордонна служба України заявляє про прорив у пункті пропуску Шегині та масове незаконне порушення державного кордону.

Про це повідомляє прес-служба МВС України. 

"Близько 20.00 група агресивно налаштованих осіб з боку в`їздного шлагбауму у пункті пропуску "Шегині" зчинила бійку з представниками Національної поліції та Держприкордонслужби, вдерлася до пункту пропуску, порушила державний кордон України та сприяла незаконному порушенню державного кордону групою осіб серед яких були в т.ч. і народні депутати України", - йдеться у заяві.

Читайте також: Натовп прорвав кордон та вивів Саакашвілі на український бік

Як зазначається, під час інциденту кілька бійців Національної поліції та Держприкордонслужби отримали тілесні ушкодження.

Нагадаємо, Саакашвілі планував повернутися до України з Польщі у неділю, 10 вересня, через пункт пропуску "Краківець". Втім, плани змінилися, було вирішено рухатися потягом. Після того, як "Інтерсіті" було затримано у Перемишлі більш ніж на дві години, Саакашвілі залишив потяг.

У Держприкордонслужбі повідомили, що паспорти позбавленого громадянства України екс-очільника Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі недійсні і їх буде вилучено в разі перетинання ним українського кордону, а самого Саакашвілі буде повернуто до країни, з якої він прямуватиме.

Польський ПП "Мединка" Саакашвілі пройшов, на ПП "Шегині" заявили про замінування. Оточення Саакашвілі за участю нардепів зробило коридор і вивело його через пункт пропуску на українську сторону. Наразі Саакашвілі їде до Львова.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-