Україна піднялася у світовому рейтингу благодійності

Україна піднялася у світовому рейтингу благодійності

Дослідження
Укрінформ
Україна піднялася у світовому рейтингу благодійності CAF World Giving Index 2017 на три процентних пункти, посівши 90 місце.

Про це свідчать дані дослідження британської благодійної організації Charities Aid Foundation Charities Aid Foundation (CAF) за 2017 рік.

Як зазначається, очолила світовий рейтинг благодійності М'янма, яка займає першу сходинку в рейтингу четвертий рік поспіль. В даній країні 91% населення робить пожертвування. За даними дослідження, незважаючи на те, що суми пожертвувань невеликі, населення робить їх регулярно. У трійку лідерів ввійшли Індонезія та Кенія з 79% та 52% пожертв.

Читайте також: Moody's підвищив рейтинги Києва та Харкова

В Україні роблять грошові пожертви 29% населення, обійшовши Росію (17%), яка знаходиться на 124 місці зі 139.

Відповідно до даних, у ТОП-10 також увійшли Нова Зеландія, США, Австралія, Канада, Ірландія, Об'єднані Арабські Емірати і Нідерланди. Останнє місце в рейтингу посідає Ємен, де пожертви роблять лише 3% населення.

Повідомляється, що в рейтингу World Giving Index 2017 проаналізовано показники минулого року. У цьому дослідженні взяли участь 146 тис. осіб. Воно є найбільшим у сфері доброчинності і єдиним на сьогодні.

Документ аналізує тенденції розвитку благодійності у різних країнах світу, а також дає рекомендації щодо доброчинності і корпоративної соціальної відповідальності урядам, некомерційним організаціям, компаніям та приватним особам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-