У МВС заявляють, що брата Саакашвілі не затримували

У МВС заявляють, що брата Саакашвілі не затримували

Укрінформ
Співробітники Нацполіції в Києві доставили брата екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Давида до органів Міграційної служби, аби він залишив територію України, бо його дозвіл на проживання було анульовано через позбавлення дозволу на роботу в Україні.

Про це у коментарі Укрінформу заявила речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

"Працівники поліції не затримували Давида Саакашвілі. Національна поліція Києва забезпечила доставку громадянина Грузії в органи міграційної служби", - сказав Шевченко.

Шевченко розповів, що Державна міграційна служба в березні 2017 року скасувала дозвіл на проживання в Україні Давида Саакашвілі на підставі отриманої інформації від Державної служби зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування.

"Іноземець був належним чином поінформований про відсутність підстав для проживання в Україні. Але він у встановлений законом термін територію нашої країни не покинув і перебував на території країни незаконно", - зазначив речник МВС.

Читайте також: Саакашвілі заявив, що у Києві затримали його брата

В даний час Давид Саакашвілі перебуває в органах міграційної служби. Працівники ДМС приймають рішення про повернення Давида Саакашвілі до будь-якої країни, у яку він виявить бажання поїхати, а також оформляють адміністративний штраф відповідно до ч.1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-