ДТП з авто Димінського: розгляд справи у Києві додасть об'єктивності - Порошенко

ДТП з авто Димінського: розгляд справи у Києві додасть об'єктивності - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко не сумнівається в об'єктивному розслідуванні смертельної ДТП за участю автомобіля президента ФК "Карпати", бізнесмена Петра Димінського.

Про це він заявив журналістам на Львівщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз, наскільки мені відомо, справа (про ДТП за участю автомобіля Димінського - ред.) витребувана до Києва. Я думаю, що це додасть об'єктивності всім процесам. Мене про це інформував міністр внутрішніх справ, і я не маю жодного сумніву щодо об'єктивності розслідування", - сказав Порошенко.

Він також наголосив, що розслідування будь-якої ДТП, в тому числі й цього резонансного злочину, має відбуватися абсолютно прозоро, і незалежно від статусу людина, яка скоїла злочин, має понести відповідальність.

Як повідомляв Укрінформ, смертельна ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району.

Охоронець бізнесмена Андрій Борщ заявив, що він є винуватцем ДТП.

Читайте також: Медіа показали, хто був за кермом авто Димінського перед смертельною ДТП

Водночас член колегії МВС, народний депутат Антон Геращенко повідомив, що слідство отримало докази, що за кермом автомобіля знаходився не охоронець Димінського. Він також не виключив, що Димінський намагатиметься уникнути слідства. За даними депутат, бізнесмен вилетів на приватному літаку до Женеви.

Димінський досі не з'явився в поліцію для проведення слідчих дій у справі про смертельну ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-