Новак пообіцяв упродовж 10 днів виконати вимоги припису НАЗК

Новак пообіцяв упродовж 10 днів виконати вимоги припису НАЗК

Укрінформ
Керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомир Новак зобов'язався упродовж десяти днів усунути порушення, зафіксовані Національним агентством з питань запобігання корупції після позапланової перевірки.

Про це повідомила прес-служба Укравтодору у Facebook. 

"Виконання припису НАЗК щодо заходів усунення виявлених порушень ст. 12 та 19 Закону України "Про запобігання корупції" буде виконано протягом 10 днів", - йдеться у повідомленні.

В.о. голови Укравтодору Новак наголосив, що висновки щодо рішення НАЗК зроблено.

"Справи, пов’язані із боротьбою з корупцією, для мене є справами найвищої ваги. Я вдячний НАЗК за увагу до роботи Укравтодору та за вказані недоліки розробленої раніше Антикорупційної програми. Ми вже зробили відповідні висновки щодо відповідальної особи", - зазначив Новак.

Читайте також: Очільник Укравтодору у липні отримав майже 900 тисяч - дані реєстру

У відомстві додали, що наразі Антикорупційна програма агентства розроблена та погоджена, попередньо перевірена уповноваженим представником НАЗК, а в документі усунені зауваження. Сам документ відповідно до закону про запобігання корупції підготовлено для погодження в Національному агентстві із запобігання корупції.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 29 серпня, НАЗК внесло припис Новаку про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень.

Зокрема, НАЗК ухвалило рішення про необхідність усунення порушень ст. 12 та 19 Закону України "Про запобігання корупції" (стаття 12. Права Національного агентства; стаття 19. Антикорупційні програми).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-