Гройсман сподівається на ухвалення Радою пенсійної реформи у вересні

Гройсман сподівається на ухвалення Радою пенсійної реформи у вересні

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сподівається, що у вересні Верховна Рада ухвалить законопроект щодо реформи пенсійної системи.

Про це він заявив у середу під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми розпочали реформу пенсійної системи, врешті-решт ми маємо спільно довести цю реформу до логічного завершення... Я покладаю величезні надії, що ми зможемо спільно у вересні це питання вирішити", - зазначив Гройсман.

При цьому він запевнив, що після прийняття Верховною Радою цього закону будуть підвищені пенсії для 9 млн українських пенсіонерів.

Він також висловив переконання, що Кабінет міністрів, Президент і Верховна Рада мають працювати спільно для ухвалення необхідних країні рішень.

"Ми спільно - уряд, Президент, парламент - маємо ухвалювати якісні рішення, які призведуть і до  подальшого економічного зростання, і до змін якості життя українських громадян", - підкреслив Гройсман.

Читайте також: Порошенко розраховує, що Рада проголосує пенсійну реформу на початку вересня

Глава уряду наголосив, що  Україна наразі потребує "всеосяжного капітального ремонту", який, за його словами, уже почався.

"Ми зупинили падіння національної економіки і відновили зростання, і я би хотів, щоб це зростання відчув кожен український громадянин на своїх доходах, на стабілізації, і, було би добре, - зниженні цін, на відновленні соціальної справедливості", - зазначив Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-