Порошенко розраховує, що Рада проголосує пенсійну реформу на початку вересня

Порошенко розраховує, що Рада проголосує пенсійну реформу на початку вересня

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко розраховує, що Верховна Рада у другому читанні підтримає пенсійну реформу як тільки розпочне свою роботу після канікул.

Про це він заявив, відкриваючи відновлений у м. Ізюм на Харківщині міст через Сіверський Донець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я дуже сподіваюся, що одразу після відкриття Верховної Ради ми отримаємо друге читання. Для чого? Для того, щоб ті, хто більше працює, ті, хто має більший пенсійний стаж, отримував більшу пенсію», - сказав Порошенко.

Він переконаний, що коли в державі збільшується рівень мінімальної заробітної плати, коли до Пенсійного фонду надходить більше коштів, то і пенсії мають зростати.

Читайте також: Гройсман заявляє, що основою пенсійної реформи є принцип – пенсію треба заробити

Як повідомляв Укрінформ, уряд Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана 17 травня схвалив пакет законопроектів, які дозволять провести пенсійну реформу, та одразу направив його на розгляд Верховної Ради. Парламент 13 липня підтримав реформу у першому читанні.

Рада пішла на канікули до 5 вересня. Восени депутати повинні ухвалити пенсійну, медичну, освітню реформи, а також розглянути законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-