Медіа отримали відео смертельного ДТП за участю кортежу власника ФК «Карпати»

Медіа отримали відео смертельного ДТП за участю кортежу власника ФК «Карпати»

Відео
Укрінформ
Свідки ДТП за участю кортежу власника львівського футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського, в якій загинула 31-річна дівчина, надали відео перших хвилин після аварії.

Про це повідомила інформаційна агенція ZAXID.NET, у розпорядження якої потрапив відеозапис.

«Поліція отримала підстави офіційно допитати львівського бізнесмена. У розпорядження ZAXID.NET потрапив відеозапис резонансної ДТП, яка сталася у п’ятницю, 18 серпня, на трасі Львів-Краковець. Запис зробили очевидці аварії», - зазначає агенція.

Як йдеться в інформації, на відео видно джип Lexus з кортежу Петра Димінського, в якому їздить його охорона. Також на місці події видно сивого чоловіка у білій сорочці дуже схожого на 62-річного  Димінського. Згодом чоловік у білій сорочці сідає у позашляховик Lexus, що був у кортежі разом з Mercedes S 65 AMG, який і зіткнувся з Opel Astra.

ZAXID.NET передав відео з місця ДТП поліції. Раніше правоохоронці заявляли, що слідчі не знайшли свідків, які б бачили на місці події Димінського, а відтак не було підстав, щоб провести його допит на предмет ушкоджень.

 Як повідомляв Укрінформ, смертельна ДТП трапилася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району близько 15.10. За попередніми висновками, автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельня, повертав з траси у село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG, що йшов на обгін по зустрічній смузі всупереч дорожній розмітці. Молода жінка загинула на місці ДТП.

Читайте також: Смертельне ДТП: поліція рекомендує власнику ФК "Карпати" здати зразки ДНК

Напередодні загиблу Наталію Трілу поховали у рідній Ямельні. Дівчина лежала у труні у фаті та весільній сукні. Незабаром мало відбутися її весілля. В телефонній розмові з кореспондентом Укрінформу брат покійної зазначав, що Наталя була надзвичайно доброю, чуйною людиною. Вона працювала у львівській ІТ-компанії та володіла кількома іноземними мовами. 8 років без жодних порушень водила машину. Вона буда єдиною дитиною в  сім`ї.

Провину за ДТП взяв на себе охоронець Петра Димінського Андрій Борщ. 19 серпня, Галицький районний суд Львова обрав йому запобіжний захід -  два місяці під вартою без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-