Смертельне ДТП: поліція рекомендує власнику ФК

Смертельне ДТП: поліція рекомендує власнику ФК "Карпати" здати зразки ДНК

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко рекомендує власнику ФК "Карпати" Петру Димінському здати зразки ДНК у рамках розслідування справи щодо смертельної дорожньої аварії на Львівщині.

Про це він написав у Facebook.

"Слідчим, який розслідує ДТП за участю автомобіля Петра Димінського, у результаті якого загинула 31-річна Наталія Тріла, призначено експертизу слідів біологічних матеріалів, які залишилися на подушці безпеки "Mercedes", що розкрилася у момент зіткнення. Рекомендую Петру Димінському надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, щоб прискорити процедуру встановлення реального винного у смертельній аварії", - написав Геращенко.

Він повідомив, що експертиза буде проведена у Києві, у Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС, силами кращих українських експертів.

За слідами від дотику обличчя водія, що залишилися на матеріалі подушки, буде встановлено формулу його ДНК.

"Потім ДНК особи, яка перебувала на момент зіткнення за кермом "Mercedes", буде порівняна із ДНК 43-річного охоронця Петра Димінського, який заявив, що за кермом на момент зіткнення був саме він. Якщо ДНК не співпадуть - то буде очевидним, що за кермом машини був не охоронець, а хтось інший", - зазначив Геращенко і додав, що Димінському нічого боятися, якщо він не був за кермом машини.

Читайте також: Суд заарештував охоронця президента ФК "Карпати" без права на заставу

Як повідомляли ЗМІ, 18 серпня на трасі Львів-Краковець "Мерседес" Петра Димінського протаранив "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який зазвичай їздить кортежем у машині охорони бізнесмена. Того дня автоескорт також супроводжував машину львівського бізнесмена.

Однак родичі загиблої переконують, що за кермом "Мерседеса" знаходився сам Димінський, а Борщ лише взяв на себе провину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-