МОЗ розподілив стент-системи по регіонах

МОЗ розподілив стент-системи по регіонах

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я здійснило розподіл медичних виробів для стентування коронарних судин, закуплених за кошти держбюджету 2016 року, по регіонах.

Відповідний наказ Міністерства за підписом в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун № 943 оприлюднено на сайті МОЗ.

 "Затвердити Розподіл медичних виробів для стентування коронарних судин для лікування хворих із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2016 рік за бюджетною програмою «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру» за напрямом «Централізовані заходи із запобігання та лікування серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань» у частині «Централізована закупівля лікарських засобів та виробів медичного призначення для закладів охорони здоров’я для забезпечення лікуванням хворих із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями», - йдеться в наказі.

Як зазначено в додатку до наказу, розподілено 9 комплектів оклюдерів загальною вартістю 148 035,24 грн, 98 стент-систем для стентування ниркових артерій загальною вартістю 435 223,88 грн, та 50 педіатричних балонов-катетерів для легеневої вальвулопластики загальною вартістю 148 035,00  грн.

Читайте також: Crown Agents закупила для України стенти 29 різних типів

Згідно з наказом державне підприємство «Укрмедпостач» має забезпечити своєчасну доставку цих медичних виробів згідно із затвердженим розподілом. Керівники структурних підрозділів з питань охорони здоров'я, державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії» МОЗ України та державної установи «Інститут серця Міністерства охорони здоров'я України» мають забезпечити персональну відповідальність за збереження та раціональне використання медичних виробів для стентування коронарних судин. А також щомісяця подавати до ДП "Укрмедпостач" акти списання медичних виробів для стентування коронарних судин.

Як повідомляв Укрінформ, уряд планує закупити 13 ангіографів для удосконалення реперфузійної мережі з метою надання вчасної медичної допомоги пацієнтам з серцево-судинними захворюваннями. Закупівлі медичних виробів за напрямом лікування серцево-судинних захворювань та судинно-мозкових захворювань за кошти державного бюджету 2016 року здійснювала британська агенція Crown Agents. Загалом було закуплено більше 10 тисяч стентів 29 різних типів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-