Уряд завтра хоче змінити порядок ввезення товарів із зони АТО

Уряд завтра хоче змінити порядок ввезення товарів із зони АТО

Укрінформ
Кабінет міністрів України у п'ятницю розгляне проект постанови про внесення зміни до порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції.

Як зазначається в порядку денному засідання КМУ, розміщеному на Урядовому порталі, представляти цей документ буде міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш.

Учасники засідання також планують затвердити порядок арбітражного (експертного) визначення якості насіння і садивного матеріалу та порядок оформлення заяв для проведення арбітражного визначення якості насіння і садивного матеріалу.

Читайте також: Петренко розповів про плани Кабміну щодо держпідприємств

У планах на завтра є зміни до порядку використання наркотичних засобів і психотропних речовин під час дресирування службових собак для розшуку таких засобів і речовин.

Серед важливих рішень на п’ятницю - питання перетворення державного підприємства „Українська студія телевізійних фільмів „Укртелефільм” у публічне акціонерне товариство „Укртелефільм”.

Окрім того, уряд має погодити низку важливих законопроектів. Зокрема, зміни до законів про закордонних українців, про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні. Також КМУ розглядатиме законопроекти про ратифікацію угоди між урядами України та Малайзії про уникнення подвійного оподаткування та  про ратифікацію угоди з  Організацією економічного співробітництва та розвитку щодо приєднання до декларації про міжнародні інвестиції і багатонаціональні підприємства.

Загалом порядок денний дуже насичений. Не виключено, що низку рішень міністри ухвалять без обговорення, адже це передбачає регламент роботи Кабінету міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-