Полторак обіцяє дружині пораненого оператора Вовка допомогу в лікуванні

Полторак обіцяє дружині пораненого оператора Вовка допомогу в лікуванні

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак провів зустріч із Інною Вовк - дружиною пораненого під час навчань оператора криворізького телеканала В’ячеслава Вовка.

Про це урядовець написав у Facebook

 «Зустрівся із Інною Вовк, дружиною пораненого під час навчань оператора криворізького телеканала В’ячеслава Вовка. Сьогодні найкращі військові нейрохірурги із Львова, Одеси та Вінниці відправилися до лікарні ім. Мечникова у Дніпропетровськ. Вони проведуть поглиблене обстеження щодо можливостей подальшого надання допомоги», - написав Полторак.

Міністр також повідомив, що направив до Дніпропетровська начальника військово-медичного департаменту Міністерства оборони із завданням взяти під особистий контроль зазначену роботу.

«Ми готові надавати всебічну допомогу в лікуванні В’ячеслава», - запевнив глава Міноборони.

Читайте також: Пораненого на військових навчаннях оператора лікуватимуть за кордоном

Як відомо, 6 липня у Кривому Розі було поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Вовка, який брав участь у зйомках постановочного кадру під час військових навчань.

 А 9 липня військком Саксаганського районного військкомату Кривого Рогу Олександр Бритвич, який був відповідальний за навчальні збори, повідомив, що вправа, яку показував волонтер, що поцілив у оператора, не була запланована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-