Суд прийняв самовідвід адвоката Януковича

Суд прийняв самовідвід адвоката Януковича

Оновлено
Укрінформ
Оболонський районний суд Києва задовольнив самовідвід державного захисника екс-президента Віктора Януковича у справі за обвинуваченням у державній зраді.

Відповідне рішення у четвер ухвалив головуючий суддя Владислав Дев'ятко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд приймає рішення прийняти відмову захисника Мешечка від виконання своїх обов'язків по захисту обвинуваченого Януковича. Доручити Регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у м. Києві з метою безперервності надання безоплатної вторинної правової допомоги невідкладно визначити адвоката для Януковича та забезпечити його явку в судове засідання 6 вересня на 10:00", - сказав Дев'ятко.

Читайте також: Мешечек відмовився від захисту Януковича в справі про держзраду

За його словами, суд просить звернути увагу Регіонального центру при визначенні нового адвоката для Януковича на необхідність врахувати складність провадження щодо Януковича про держзраду та обсяг матеріалів провадження.

Як повідомлялося, 6 липня Янукович заявив у відеозверненні, що відкликає своїх адвокатів із судового процесу щодо нього. 

7 липня Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Києві призначив адвоката Віталія Мешечка для захисту Януковича.

Сьогодні, 17 серпня, Мешечек заявив самовідвід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-