СБУ не має жодного стосунку до фігурантів фейкових новин «ДНР» - Гітлянська

СБУ не має жодного стосунку до фігурантів фейкових новин «ДНР» - Гітлянська

Укрінформ
СБУ не має жодного стосунку до фігурантів фейкових новин, які створюються бойовиками з метою залякування населення тимчасово окупованих територій.

На цьому наголосила речниця СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Facebook.

"СБ України вкотре повідомляє, що не має жодного відношення до фігурантів фейкових новин російсько-терористичних угруповань, які створюються для залякування населення тимчасово окупованих та анексованих територій нашої країни", - написала вона.

У цьому зв'язку вона звернула увагу на відверті ляпи та нестиковки у текстах та відеоматеріалах, які допускають пропагандисти «МГБ ДНР» під час створення своїх фейків.

Читайте також: СБУ назвала фейком затримання "українських диверсантів" у Донецьку

"Спочатку пишуть "затримали співробітника СБУ", у другому абзаці виявляється, що це військовослужбовець, а в третьому - вже обіцянка зарахувати до лав Служби після диверсії", - зазначила Гітлянська.

За її словами, поширений сьогодні сюжет із затриманням «диверсанта» явно знятий не влітку. "Перезняти чи то не додумались, чи то поспішали «підігріти» інфопростір за «старшими товарищами»", - зауважила речниця СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, на сайті так званого "МДБ ДНР" з'явилося повідомлення про затримання "підготовленої українськими спецслужбами" диверсійної групи, яку очолював "військовослужбовець 8-го полку Сил спеціальних операцій Головного управління розвідки Міноборони України (м.Хмельницький)" Олег Сугерей. Як стверджують бойовики, "диверсанти" готувалися підірвати телевежу в Петровському районі Донецька.

На сайті "МДБ ДНР" також викладено відео зі "свідченнями" затриманого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-