Українські батьки закликали чиновників не піаритися у школах на 1 вересня

Українські батьки закликали чиновників не піаритися у школах на 1 вересня

Укрінформ
Батьки закликали чиновників та депутатів не приходити 1 вересня на урочисті заходи до шкіл.

Звернення батьків розміщено в мережі Facebook у батьківській спільноті Батьки-SOS.

"Шановні Президент, Прем'єр-міністр, міністри, народні депутати, депутати сільських, селищних, міських, районних рад, чиновники різних рівнів та органів місцевого самоврядування та всі чиновники, хто планує цього року відвідати навчальні заклади 1 вересня. Звертаємось до вас із проханням не відвідувати, не приїжджати, не планувати урочистих заходів із вашою присутністю 1 вересня у навчальних закладах. Ваша присутність змушує наших дітей влаштовувати свято вам - інколи ви запізнюєтесь, інколи ваші промовисті виступм занадто нудні та довгі. Якщо ви не знаєте, то "святкове вбрання" навчального закладу - кульки, прапорці, вам квіти - це все за кошти нас, батьків. Не даруйте нашим дітям букварики з вашими портретами, краще забезпечте своєчасне надходження підручників у школи", - йдеться у зверненні.

Батьки зазначають, що здебільшого такі "візити" відбуваються у ті навчальні заклади, куди вкладалися великі кошти, при тому, що туди, де існують реальні проблеми, можновладці не поспішають.

Читайте також: У Києві до 1 вересня відкриють три школи

"Приїдьте 2 вересня туди, де ваша допомога буде необхідною, де навіть за децентралізації міська чи районна влада не переймається освітою. Адреси навчальних закладів можемо вам надати, але зробіть це без пафосу, а з метою допомогти", - йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-