У Києві до 1 вересня відкриють три школи

У Києві до 1 вересня відкриють три школи

Укрінформ
У столиці до 1 вересня планується ввести в дію будівлі 3-х загальноосвітніх навчальних закладів на 1740 школярів.

Про це заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, повідомляє прес-служба КМДА.

"Створення 1740 учнівських місць за один рік - це найкращий показник за останні 12 років і наразі кращий в Україні. Вже незабаром ми відкриватимемо дві нові школи у Дарницькому районі - на вулиці Чавдар, 16 та на житловому масиві Осокорки, 6. Ще одна велика школа з'явиться на перетині вулиць Лебедєва-Кумача та Землячки (нині вулиця Тетяни Яблонської - ред.), що в Солом'янському районі», - сказала Старостенко. 

Вона додала, що нові школи повністю враховують сучасні технології та мають повну архітектурну доступність: обладнані пандуси, місця загального користування, вхідні групи, встановлено ліфти тощо.

Читайте також: Цьогоріч розпочнеться будівництво понад 20 нових шкіл - Гройсман

У КМДА також поінформували, що за останні три роки кількість школярів зросла на 9% – на 22,3 тис., і в 2016/2017 навчальному році становила 276,8 тис. учнів. Станом на 1 серпня до перших класів загальноосвітніх навчальних закладів столиці подано понад 32 тис. заяв – це другий показник в Україні (найбільше подано заяв у Дніпропетровській обл. – 34767, Києві – 32066, Львівській обл. – 27953).

Усього в навчальних закладах столиці навчається 11,6 тис. дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-