Біометрика без черг: у Києві відкрили найбільший у країні сервіс

Біометрика без черг: у Києві відкрили найбільший у країні сервіс

Фото
Укрінформ
Сьогодні, 12 серпня, в Києві в тестовому режимі Державне підприємство "Документ" відкриває найбільший в Україні "Паспортний сервіс" по оформленню біометричних закордонних паспортів та ID-карток. 

Про це повідомляє прес-служба ДП "Документ".

"Його ("Паспортного сервісу" - ред.) площа становить 1400 квадратних метрів. Для прийому документів, фотографування і зняття біометричних даних використовуватимуться 27 робочих станцій. Отримати готові документи громадяни зможуть в 9 віконцях видачі. Планується, що новий центр, який буде функціонувати за принципом відкритого простору, в день зможе прийняти понад 1500 осіб", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що керівництво підприємства в новому Центрі гарантує своїм клієнтам комфорт і швидкість оформлення документів. До останнього ажіотажу, викликаного скасуванням безвізового режиму, на всі процедури витрачалося не більше 20 хвилин.

Місяць тому Державне підприємство «Документ» розширило «Паспортний сервіс» у Харкові. Планується розширення Центру обслуговування громадян у Львові (вул. Словацького, 1.)

Читайте також: У міграційній службі запевнили, що затримки у видачі "біометрики" тимчасові

Прес-служба підкреслює, що всі ці заходи спрямовані на реалізацію політики міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в сфері поліпшення умов надання адміністративних послуг та недопущення корупційних моментів при оформленні громадянам органами МВС і міграційної служби різних документів та довідок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-