Справи Майдану: підозрюваного екс-беркутівця відпустили під домашній арешт

Справи Майдану: підозрюваного екс-беркутівця відпустили під домашній арешт

Укрінформ
Печерський районний суд міста Києва відпустив під домашній арешт екс-беркутівця Богдана Мельника, якого підозрюють у побитті активістів "Автомайдану".

Про це повідомляє "Тиждень.ua".

"Екс-працівник другої роти "Беркуту" перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 12 жовтня", - йдеться в повідомленні.

Суд постановив, що Мельник сидітиме під цілодобовим домашнім арештом за місцем реєстрації  в Новодністровську (Чернівецька область), однак буде змушений з’являтися за будь-яким викликом слідчих. Рішення суду набере чинності з 10:00 13 серпня. Доти екс-беркутівець перебуватиме у СІЗО.

Читайте також: Розстріл Майдану: екс-беркутівцям продовжили арешт до кінця вересня

Мельник перебував у СІЗО з липня. До цього він був оголошений у розшук, починаючи з лютого 2017 року. Його підозрюють у побитті активістів "Автомайдану" в січні 2014 року.

Прокуратура клопотала продовжити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зокрема, прокурор Олег Гаркуша послався на те, що досудове розслідування у справі продовжене до 13 листопада 2017 року, і існує ризик того, що Мельник зможе впливати на свідків, а також на своїх колишніх колег, які також є фігурантами справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-