У НАБУ розуміють, що справу Приватбанку треба розслідувати

У НАБУ розуміють, що справу Приватбанку треба розслідувати "миттєво"

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро України вже провело понад 50 обшуків у офісах Приватбанку і намагається розслідувати справу щодо цієї установи максимально швидко.

Про це директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник сказав на прес-конференції в Укрінформі.

«Ми ніколи не міряємо свою роботу кількістю проведених обшуків, але там проведено понад 50 обшуків і встановлюються усі можливі особи, причетні до цієї оборудки, також паралельно проводяться економічні дослідження для того, щоб виконати вимоги КПК щодо встановлення збитків експертним шляхом», - зазначив Ситник.

За його словами, найближчим часом буде сформоване коло підозрюваних. «Ми розуміємо наскільки це важливо зараз, бо 1 липня минуло — час, коли акціонери повинні були виконати свої зобов'язання, але не виконали. Ми розуміємо, що справа повинна бути розслідувана миттєво, і ми намагаємося максимально швидко по ній іти», - сказав директор НАБУ.

Читайте також: На пост нового глави ПриватБанку претендують понад 200 кандидатів

Як відомо, 1 грудня минулого року Приватбанк перейшов у державну власність.

Протягом червня екс-власник ПАТ КБ "Приватбанк" Ігор Коломойський подав до суду серію позовів, направлених проти Кабміну, НБУ та Приватбанку.

 НАБУ  розслідує кримінальне провадження за фактами розтрати коштів Приватбанку в особливо великому розмірі, вчиненої менеджментом та власниками істотної участі вказаної банківської установи, внаслідок чого держава зазнала збитків у розмірі докапіталізації банку в сумі 116,8 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-