На пост нового глави ПриватБанку претендують понад 200 кандидатів

На пост нового глави ПриватБанку претендують понад 200 кандидатів

Укрінформ
Хедхантери підготували список із 230 кандидатів на пост глави Приватбанку, який став вакантним після звільнення Олександра Шлапака.

Про це повідомив Алекс Дайрабеков - партнер компанії Amrop Executive Search Ukraine, яка перемогла у тендері на підбір топ-менеджмента для Приватбанку, пише ЛІГА.net.

"У випадку з ПриватБанком сукупний список... вже досягнув 230 і продовжує рости. Ми отримали безпрецедентну підтримку від наших партнерів практично з усіх країн, які цікавлять нас: Словаччини, Чехії, Угорщини, Румунії, Польщі, Болгарії, Естонії, Литви, Латвії, Великої Британії, Австрії, Канади. Всі ці ринки попрацювали у пошуках кандидатів, що відповідають нашим 5 критеріям. Ми отримали десятки рекомендацій. У лонглисті зараз представлено професіоналів, що працюють у 27 країнах", - повідомив він.

За словами Дайрабекова, кандидат на пост глави ПриватБанку має відповідати таким п'яти критеріям:

- досвід роботи на відповідних посадах у банківській сфері у країнах Центральної й Східної Европи. Бажано - досвід кризис-менеджмента, трансформації й реструктуризації підприємств (націоналізація, приватизація, IPO);

- бездоганна репутація та висока професійна етика;

- психоемоційна готовність прийняти настільки складний виклик з великими ризиками;

- вільне володіння англійською, українською і/або російською (критерій складно досяжний, але вкрай важливий у плані комунікації з операційною командою банку);

- готовність кілька років жити і працювати у регіональному центрі - Дніпрі.

Читайте також: Наглядова рада ПриватБанку призначила в.о. голови правління

"На фінішну межу ми виходимо з pre-shortlist з 5-7 кандидатів, який, разом з коротким аналізом відповідності за критеріями, представляємо замовникові - Наглядовій раді банку... На фінальне рішення ми жодним чином не впливаємо - вибір переможця завжди у зоні компетенції клієнта", - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, 26 червня Олександр Шлапак заявив, що подає у відставку з поста голови правління ПАО КБ "ПриватБанк".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-