Турчинов: Військовий зв'язок сьогодні - високотехнологічна основа ЗСУ

Турчинов: Військовий зв'язок сьогодні - високотехнологічна основа ЗСУ

Укрінформ
Військовий зв'язок - високотехнологічна основа Збройних сил України, що вимагає від особового складу військ зв'язку високої професійної підготовки та запровадження інноваційних технологій.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у вітанні з нагоди Дня військ зв'язку. 

"Військовий зв'язок сьогодні - це невід'ємна складова системи управління Збройними Силами України, її високотехнологічна основа. Саме це вимагає від особового складу військ зв'язку високої професійної підготовки на основі світових досягнень науки і техніки, впевнених знань останніх підходів до запровадження інноваційних технологій у сфері зв'язку в різних умовах застосування військ", - наголосив Турчинов.

Він підкреслив, що в надзвичайно складних умовах АТО особовий склад підрозділів зв'язку героїчно виконує свій військовий обов'язок.

Читайте також: 50-річчя СКУ у Сіднеї: Маленькі українці створювали паперові аплікації тризуба

"Вклоняємося перед пам'яттю українських воїнів, які віддали своє життя, борючись проти сильного та підступного ворога нашої країни", - сказав секретар РНБО.

Він побажав воїнам-зв'язківцям міцного здоров'я, професійних успіхів та перемог, нових досягнень у подальшому розвитку військ зв'язку та зміцненні обороноздатності держави.

День військ зв'язку відзначають в Україні 8 серпня, він встановлений згідно з Указом Президента України «Про День військ зв'язку» від 1 лютого 2000 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-