Суд продовжив домашній арешт охоронцеві Яроша

Суд продовжив домашній арешт охоронцеві Яроша

Укрінформ
Охоронцеві Дмитра Яроша Михайлу Навроцькому, якого звинувачують у нападі в Кам'янському на таксиста, суд продовжив домашній арешт на два місяці.

Про це повідомляє депутат райради Наталя Балахніна у Facebook.

"Продовжили домашній арешт до 04.10", - написала вона.

Читайте також: Охоронця Яроша судитимуть за трьома статтями

Як повідомлялося, 14 травня у Кам’янському на Дніпропетровщині внаслідок конфлікту зі стріляниною була поранена одна людина. За даними поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам українською мовою. Вогнепального поранення зазнав колега таксиста, який поспішав йому на допомогу. Помічник народного депутата Дмитра Яроша Ростислав Винар підтвердив, що людиною, яка вистрелила в таксиста, був охоронець Яроша.

Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив у силі запобіжний захід охоронцеві народного депутата Михайлові Навроцькому у вигляді тримання під вартою на 60 днів без права звільнення під заставу. Крім того, за наполяганням адвоката, Навроцького перевели до реанімації лікарні у Дніпрі, де у нього діагностували важкі травми, з якими він 10 днів перебував у СІЗО. Адвокат повідомляв про можливість зустрічного позову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-