Охоронця Яроша судитимуть за трьома статтями

Охоронця Яроша судитимуть за трьома статтями

Укрінформ
У Кам’янському на Дніпропетровщині місцева прокуратура завершила досудове слідство у справі нападу Михайла Навроцького на таксиста.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі Дніпродзержинської міської прокуратури.

"За результатами досудового розслідування кримінального провадження 3 серпня до Заводського райсуду був направлений обвинувальний акт відносно Михайла Навроцького за вчинення злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (нанесення тяжких тілесних ушкоджень), ч. 1 ст. 121 частини 1 (незаконне придбання і володіння вогнепальною зброєю), ч. 1,2 ст. 263 КК України (незаконне носіння холодної зброї). Йому загрожує до восьми років позбавлення волі", - розповіли в прес-службі.

Там зазначили, що за даними досудового слідства, "14 травня приблизно о другій годині дня нетверезий правопорушник, перебуваючи біля будинку №47 по вулиці Медичній, із застосуванням вогнепальної і холодної зброї заподіяв одному таксисту тяжкі тілесні ушкодження, а іншому - легкі тілесні ушкодження, а також пошкодив автомобіль останнього".

Як повідомлялося, 14 травня у Кам’янському на Дніпропетровщині внаслідок конфлікту зі стріляниною була поранена одна людина. За даними поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам українською мовою. Вогнепального поранення зазнав колега таксиста, який поспішав йому на допомогу. Помічник народного депутата Дмитра Яроша Ростислав Винар підтвердив, що людиною, яка вистрелила в таксиста, був охоронець Яроша.

Читайте також: Захист охоронця Яроша подав скаргу на лікарів за недбале ставлення

Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив у силі запобіжний захід охоронцеві народного депутата Михайлові Навроцькому у вигляді тримання під вартою на 60 днів без права звільнення під заставу. Крім того, за наполяганням адвоката, Навроцького перевели до реанімації лікарні у Дніпрі, де у нього діагностували важкі травми, з якими він 10 днів перебував у СІЗО. Адвокат повідомляв про можливість зустрічного позову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-