Фронтмен гурту

Фронтмен гурту "Антитіла" оголосив збір коштів на тепловізор для українських військових

Укрінформ
Лідер українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя попросив про допомогу у зборі коштів на тепловізор для українських військових.

Про це лідер гурту "Антитіла" написав у Facebook.

"Друзі, тут хлопцям з 24 окремого штурмового батальйону Айдар (снайперам) потрібен тепловізор! Дуже... Тому й звертаємося! У порівнянні із закупками минулого року сума досить велика - 83 000 грн (Pulsar Helion XQ50F)", - написав Тополя.

Він також додав, що нині до збору коштів намагаються залучити якомога більше людей.

"Намагаємось залучити до збору підприємства, але без вас не обійтися ніяк... тож, хто може - допомагайте грошима, хто може - допоможіть репостом, бо річ дорога, але вона служитиме довго і допомагатиме хлопцям виконувати свій обов'язок - захищати", - додав Тополя.

Читайте також: У Міноборони пояснили проблеми з виплатами бійцям допомоги

Як повідомляв Укрінформ, учасники поп-рок гурту займаються допомогою постраждалим від збройного конфлікту на Донбасі ще від самого його початку. В 2014 році Тарасу Тополі та його музикантам вдалось зібрати близько 4 млн грн на медикаменти, бронежилети та харчі для військових, які самі ж артисти і відвезли на передову. А ще лідер гурту записав спільну пісню з ветераном АТО Олександром Рожком для проекту "Пісні війни".

Учасники гурту "Антитіла" разом з зіркою шоу "Голос країни" Іваном Ганзерою, футболістом Романом Зозулею, фронтменом гурту "Тартак" Олександром Положинським, учасниками гурту "ТНМК", українською співачкою Анастасією Приходько, ведучим Сергієм Притулою, гуртом "Kozak System" і письменником та лідером гурту "Жадан і Собаки" Сергієм Жаданом входять до дев’ятки відомих людей, які виступають перед воїнами у зоні АТО, купують для них тепловізори і бронежилети та збирають книжки для бібліотек на Донбасі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-