Аваков про Нацполіцію: Ще багато чого треба зробити

Аваков про Нацполіцію: Ще багато чого треба зробити

Фото
Укрінформ
Українці гідні того, щоб Національна поліція працювала на найвищому рівні, як заведено у провідних демократіях світу.

Про це під час урочистих заходів з нагоди другої річниці створення Національної поліції зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Змінюється наша поліцейська структура, змінюємося ми самі, і є вже перші позитивні результати. Але хочу також сказати, що нам ще багато чого треба буде зробити, тому що українці гідні того, щоб Нацполіція була на найвищому рівні, як це прийнято в найкращих демократіях світу", - сказав Аваков.

За його словами, найважливішими критерієм оцінки роботи поліції є не числові показники, а довіра громадян.

«Якщо у людей буде довіра (а вона зараз зростає, чому я радий), то відсотки і показники - все буде. Але довіра - понад все, тому сьогодні я звертаюся до вас:  цініть цю довіру, бережіть її. Це вкрай важливо. Ви молодці на цьому етапі", - зазначив Аваков.

У свою чергу перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів зазначив, що нині важливо закріпити ту високу довіру, яка є у суспільстві до поліції.

Читайте також: Нацполіції два роки: у відомстві розповіли, як святкуватимуть

"Пройшло всього два роки... Ці зміни, які ви зробили, є відповідальні, національно усвідомлені, вони є пам'ятні. Головне, щоб ви стабілізували ту високу довіру, яку маєте в суспільстві. Ця довіра має балансуватися з відповідальністю і спокоєм кожної людини. Ви це робите, і за це хочу вам подякувати від імені уряду", - наголосив Кубів.

Як повідомлялося, 4 серпня відзначається День Національної поліції України. Його започатковано указом Президента Петра Порошенка від 10 грудня 2015 року.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-