На Донеччині шестеро дітей отруїлися у дитячому садочку

На Донеччині шестеро дітей отруїлися у дитячому садочку

Укрінформ
У Покровському районі Донецької області шість дітей віком від 2 до 3 років отруїлися в одному з дошкільних закладів, поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це у середу повідомили в поліції Донецької області.

«За фактом отруєння дітей у Покровському районі розпочате кримінальне провадження. Шість дітей отруїлися в одному з дошкільних закладів м. Білицьке Покровського району та були госпіталізовані. Встановлено, що малеча постраждала ще 5 днів тому, однак ані адміністрація дошкільного закладу, ані медики до поліції з цього приводу не зверталися. Встановлюються всі обставини події», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці  уточнили, що 1 серпня у Добропільське відділення поліції з Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів поштою надійшли матеріали за фактом групового інфекційного захворювання шістьох дітей, яке сталося в період з 27 по 29 липня.

Постраждалі діти віком від 2 до 3 років були госпіталізовані до інфекційного відділення Добропільської міської лікарні. Наразі здоров'ю малечі нічого не загрожує.

В рамках проведення досудового розслідування за ст. 137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України правоохоронці встановлюють, зокрема, і причини несвоєчасного повідомлення про отруєння співробітниками дитячого закладу та медпрацівниками.

Читайте також: Через спеку в Києві скасовують продовольчі ярмарки

Дитячий садок закритий до з’ясування всіх обставин. У приміщенні поліцейськими за участі СЕС проводиться ретельний огляд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-