Бійня під Радою: суд знову відклали через неявку частини обвинувачених

Бійня під Радою: суд знову відклали через неявку частини обвинувачених

Укрінформ
Подільський районний суд Києва переніс на 18 серпня засідання у справі про масові заворушення під Верховною Радою, що сталися 31 серпня 2015 року.

Відповідне рішення у п'ятницю оголосив суддя Василь Бородій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд переносить засідання на 18 серпня на 14:00", - сказав Бородій.

Суддя зазначив, що відповідне рішення прийнято через неявку на сьогоднішнє засідання частини обвинувачених і частини захисників обвинувачених.

На судове засідання прибув новий представник обвинувачення у цій справі. Однак він не надав суду документів, що уповноважують його представляти сторону обвинувачення в суді. Ненадання прокурором цих документів також стало підставою для перенесення засідання.

Читайте також: Бійня під Радою: суд перенесли через неявку фігурантів

Як повідомлялося, 31 серпня 2015 року під стінами Верховної Ради виникли сутички після того, як парламент підтримав у першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації. Активісти штурмували парламент. Унаслідок вибуху бойової гранати загинули 4 бійців Нацгвардії, постраждали 157 людей.

Серед обвинувачених у справі - екс-міністр аграрної політики і продовольства Ігор Швайка, голова Київської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Сабій, член ВО "Свобода" Ігор Сосна, член партії "Свобода" Сергій Бойко, заступник голови ВО "Свобода", очільник фракції у Київській міській раді Юрій Сиротюк та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-