Українські рятувальники повернулися з Чорногорії

Українські рятувальники повернулися з Чорногорії

Фото, відео
Укрінформ
Пожежний літак ДСНС Ан-32П з екіпажами, який виконував завдання з надання допомоги Чорногорії у гасінні масштабних лісових пожеж, повернувся в Україну.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Авіація ДСНС відповідно до доручення Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана у період з 19 по 26 липня 2017 року виконувала завдання з надання допомоги Чорногорії у гасінні масштабних лісових пожеж у рамках реалізації Угоди між урядом України та урядом Чорногорії про співробітництво в галузі захисту від природних та інших катастроф, ратифікованої Законом України від 16 листопада 2016 року №1748-VIII. Всього на осередки пожеж скинуто понад 400 тонн води. 26 липня пожежний літак ДСНС Ан-32П з екіпажами повернувся в Україну", - інформує ДСНС.

Як повідомлялося, з минулого тижня у Чорногорії не вщухають масштабні лісові пожежі. Внаслідок тривалої спеки, сильних поривів вітру та відсутності дощів вогонь швидко поширюється, і є загроза розповсюдження на будинки передмість.

Зважаючи на можливі ризики, уряд Чорногорії направив запит про допомогу і 18 липня пожежний літак ДСНС Ан-32П вилетів до Чорногорії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-