Поранення журналіста на навчаннях: Полторак наказав провести розслідування

Поранення журналіста на навчаннях: Полторак наказав провести розслідування

Укрінформ
Генеральному штабу ЗС України дано окреме невідкладне доручення щодо вивчення фактів у зверненні журналістів з приводу отриманням поранення під час навчань представником ЗМІ В’ячеславом Волком.

Про це міністр оборони України Степан Полторак написав у Facebook.

"Щойно розглянуто звернення журналістів та громадських діячів у зв’язку з отриманням поранення представника ЗМІ В’ячеслава Волка. Генеральному штабу ЗС України дано окреме невідкладне доручення щодо організації вивчення фактів, викладених у зверненні, вирішенні зазначених проблемних питань у відповідності до чинного законодавства", - написав Полторак.

Він також уточнив, що, окрім цього, начальнику Департаменту медзабезпечення Міністерства оборони поставлено завдання терміново вивчити питання щодо надання допомоги в лікуванні та забезпеченні ліками пораненого журналіста.

Читайте також: Трагедія у Кривому Розі: військові не визнають причетності до поранення журналіста

Як повідомляв Укрінформ, журналісти та активісти підписали лист-звернення до міністра оборони Степана Полторака через стурбованість небезпекою під час військових навчань.

6 липня оператор інформаційного порталу Кривого Рогу "Перший Криворізький" В'ячеслав Вовк отримав вогнепальне поранення в шию під час навчань військовослужбовців, де виявив бажання випробувати себе у ролі статиста. Його стан наразі залишається тяжким.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-