Спецборт доставив до Києва п'ятьох поранених бійців АТО

Спецборт доставив до Києва п'ятьох поранених бійців АТО

Відео
Укрінформ
Із Харкова до Київського військового госпіталю спецбортом доправили п'ятьох поранених і травмованих в зоні АТО військових. 

Про це повідомляє "5 канал"

Із передової бійців спочатку евакуювали до Харківського шпиталю, де лікарі одразу ж прооперували та стабілізували стан пацієнтів. У столиці їм надаватимуть спеціалізовану допомогу та проводитимуть реабілітацію.

"На спостережному пункті під Оріховим (Попаснянський район, Луганщина) - десь кілометрів може півтора-два - снайпер. Було зроблено три постріли. У результаті одна кулька прилетіла, пошкодила ліктьовий суглоб плюс ще плечову кістку. Відновлююся потихеньку. Все буде добре", - каже боєць 93-ї механізованої бригади ЗСУ Олег Зайцев.

Читайте також: АТО: бойовики накрили Кряківку мінометним вогнем

Як зазначається, троє військових перебувають у реанімації, ще двох - розмістили у травматологічному відділенні. Їх найближчим часом планують виписати.

"Ми прийняли трьох нейрохірургічних поранених з бойовою нейрохірургічною патологією. Стан всіх цих пацієнтів важкий, повторного нейрохірургічного втручання вони не потребують. Хворих ми після повторної діагностики розмістили у відділенні реанімації для нейрохірургічних хворих. Цілодобово вони перебувають під серйозним наглядом", - запевнив начальник клініки нейрохірургії та неврології Головного військового клінічного госпіталю Андрій Данчин. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-